Social Icons

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Στα κόκκινα επίσημα ο Καστίγιο

"Βienvenido, Nery!" είναι το μήνυμα στην ιστοσελίδα της Chicago Fire με το οποίο καλοσωρίζει τον Νέρι Καστίγο.
Ο διεθνής Μεξικανός θα φοράει την κόκκινη φανέλα της Fire με την μορφή δανεισμού από τη Σαχτάρ, με τους Αμερικανούς να διατηρούν την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Νέρι, τον οποίο θα παρουσιάσουν και επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή 1/8 ο Καστίγιο θα κάνει το ντεμπούτο με τα χρώματα της νέας του ομάδας στο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Los Aneles Galaxy του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Fire, ο Νέρι έδειξε ευτυχισμένος: "Χαίρομαι που ανήκω πλέον στη Chicago Fire, έναν σύλλογο που έχει τις ίδιες αξίες που έχω κι εγώ ως ποδοσφαιριστής. Όταν θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας, θέλω να πετύχω γκολ, να βοηθήσω την ομάδα μου και να νικάμε". Για τη μεταγραφή του Καστίγιο μίλησε και μάνατζερ της ομάδας και παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Φραν Κλόπας: "Ο Νέρι είναι ένας νέος και ανταγωνιστικός παίκτης, που θα αποτελέσει μεγάλη δύναμη για μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την ομάδα μας ως νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι. Αντιλαμβάνεται την παράδοση, την τιμή και το πάθος που κουβαλά η φανέλα της ομάδας μας και θέλει να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος". Τελικά λοιπόν ο Νέρι ξαναφορέσει κόκκινη φανέλα, με τη διαφορά ότι θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα MLS και σε μια χώρα όπου δεν έχει σαν πρώτη αθλητική της προτεραιότητα το ποδόσφαιρο.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ad-Aware : Antivirus και στην δωρεάν έκδοση

Τα δυο τελευταία χρόνια η Lavasoft περιλαμβάνει λειτουργία antivirus μόνο στις επί πληρωμή εκδόσεις του γνωστού προγράμματος antispyware Ad-Aware, με στόχο να δώσει ένα κίνητρο στην αγορά.
Ωστόσο, η εταιρεία τελικά πρόσθεσε antivirus και στο Ad-Aware Free Internet Security 8.3.
Το νέο χαρακτηριστικό διατίθεται στους χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα μέσω ενός update, όπου περιλαμβάνεται εκτός από το antivirus κι ένας scheduler, ο οποίος επίσης ήταν μέχρι τώρα αποκλειστικό προνόμιο της εμπορικής έκδοσης.
Οι συγκεκριμένες προσθήκες βελτιώνουν σημαντικά τις προοπτικές του δωρεάν Ad-Aware, καθώς πλέον είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα άλλα δημοφιλή προγράμματα της κατηγορίας, όπως τα Avast, Avira και AVG.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΜΑΞΙ 2000 ΙΠΠΩΝ!

Ένα supercar πέρα από κάθε λογική θέλει να βγάλει στη παραγωγή η αμερικάνικη Transtar. Αναφερόμαστε στο νέο Dagger GT, η απόδοση του οποίου θα φτάνει ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα 2.000 άλογα!
Kάτω από το καπό θα κρύβεται ένας 9.4λιτρος twin turbo κινητήρας της General Motors, με τον οποίο θα είναι σε θέση να πιάσει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε χρόνο μικρότερο των 1.5 δευτερολέπτων, ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 482.5 χιλιόμετρα ανά ώρα. Επίσης, η κίνηση θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου.
Οι υπεύθυνοι της Transtar θέλουν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας που ανήκει στην Bugatti Veyron Super Sports εδώ και λίγες μέρες, καθώς και το ρεκόρ ταχύτερου χρόνου που έχει γίνει στη πίστα Nurburgring.
Το Dagger GT θα βγει στη παραγωγή σε ελάχιστα κομμάτια, με τα 5 πρώτα να παραδίδονται μέσα στο 2011, ενώ μετά θα βγαίνουν 10 μοντέλα το χρόνο. Για να το αποκτήσει κανείς θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 450.000 δολαρίων

Απολύθηκε από τον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου

"Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην...αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή " Αξίζει να το δεις " δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή. Ακόμη όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν.Αυτή ήταν μια εντελώς ξαφνική εξέλιξη για μένα. Η σαιζόν ολοκληρώθηκε με την εκπομπή να έχει πετύχει υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, παρά το ήδη μειωμένο budget. Μάλιστα τα στελέχη του σταθμού, μου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν μεγαλύτερος από το μέσο όρο του σταθμού. Η συνέχισή της ήταν αυτονόητη όπως οι ίδιοι δήλωναν συνεχώς.Στις αρχές Ιουνίου, ο Αντένα μου ζήτησε και νέα μείωση του προϋπολογισμού. Πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, απάντησα ότι αποδέχομαι την πρότασή τους, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο και την ανάγκη νέων περικοπών. Με τη μείωση συμφώνησαν και όλοι μου οι συνεργάτες.Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου.Είναι δικαίωμα της κάθε επιχείρησης να αποφασίζει που θα τοποθετήσει τα χρήματά της. Το μοναδικό μου παράπονο από το σταθμό που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα, είναι ο χρόνος αυτής της ανακοίνωσης. Δεν πειράζει όμως. Εγώ κρατώ μόνο τις καλές στιγμές όλων αυτών των χρόνων της συνεργασίας και νιώθω για τον Αντένα μόνο ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφερε.Όσο για μένα.... Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking... and let you know!!!Καλή δύναμη σε όλους.
Τατιάνα. "
ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!... ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ!... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ;;;

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Κάθαρση, εδώ και τώρα!

Ο πολιτικός κόσμος έχει βαρύτατες ευθύνες για τη διαφθορά και την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα. O ελληνικός λαός έχει απαίτηση να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων όσων άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια και να καθίσουν στο σκαμνί οι επίορκοι. Αν δεν πάνε φυλακή αυτοί που εκμετελεύτηκαν την περιουσία του ελληνικού λαού τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι εκπτώσεις

Πρεμιέρα κάνουν στις 15 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες και θα διαρκέσουν μέχρι την 31η Αυγούστου.Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε οδηγίες προς τις ομοσπονδίες και τους 257 Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της σε όλη την χώρα, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών τους, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:-Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται. -Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «50% έκπτωση»).-Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών, διότι τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι βαρύτατα. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΙΣΤΕΛΡΟΥ;;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση και βρίσκεται μια ανάσα από τον ολανδό φορ Ρουντ Φαν Νιστελρόι.
 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.