Social Icons

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Έξω και ο Ζαϊρί!


Στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουν επειγόντως... ευχέλαιο! Ένα αιφνίδιο μυικό πρόβλημα για τον Μαροκινό χαφ, Ζαουάντ Ζαϊρί, τον άφησε εκτός αποστολής για τον Σαββατιάτικο αγώνα στην Ξάνθη.
Ακόμη ένα πρόβλημα ανέκυψε για τον Ολυμπιακό. Ο χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας, Ζαουάντ Ζαϊρί λόγω ενός μυικού προβλήματος θα μείνει στην Αθήνα. Έτσι προστέθηκε στην λίστα των απόντων από το ματς με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη μαζί με τους Τοροσίδη, Στολτίδη, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Ντιόγκο και Νταρμπισαϊρ.Θυμίζουμε πως την αποστολή απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου.* Σύμφωνα με την Διεθνή υπηρεσία στατιστικής και ιστορίας ο Ολυμπιακός είναι στην 13η θέση παγκοσμίως. Ο Παναθηναϊκός από 43ος έπεσε στην 48η θέση ενώ η ΑΕΚ είναι 100ή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.