Social Icons

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Χώρισαν Κούρκουλος - Παπά


Στα «Μυστικά της Εδέμ» είναι άτυχη στον έρωτα η Μελίτα (Χρύσα Παπά), που ακόμα και τον έρωτά της για τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) θα αναγκαστεί να καταπνίξει. Δυστυχώς όμως, όπως ακούγεται, και στην προσωπική της ζωή μόλις χώρισε από τον Άλκη Κούρκουλο. Χαμηλών τόνων και οι δύο, όσο αθόρυβα ξεκίνησε το ειδύλλιό τους πριν από 3 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν σε κοινή θεατρική παρέα, το ίδιο αθόρυβα έληξε και πριν από λίγες μέρες. Αν και ποτέ δεν είχαν κάνει δηλώσεις και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν γνωστό ότι ο Άλκης Κούρκουλος και η Χρύσα Παπά ήταν από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια.
Μάλιστα, κάποιοι που τους ήξεραν έλεγαν ότι δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι το γάμο. Οι ίδιοι τηρούσαν σιγή ιχθύος και φρόντιζαν να είναι πάντα πολύ διακριτικοί. Αν και η δημοτικότητα της Χρύσας Παπά απογειώθηκε με το ρόλο της Μελίτας, εκείνη παρέμεινε σεμνή και μετρημένη, ενώ και οι συνεντεύξεις που δίνει είναι ελάχιστες και αφορούν μόνο τη δουλειά της.
Όσο για τον Άλκη Κούρκουλο, αποφάσισε για λίγο καιρό να ασχοληθεί με τις θεατρικές παραγωγές και το Θέατρο «Κάππα», το οποίο είχε σφραγίσει με το όνομά του ο πατέρας του Νίκος Κούρκουλος. Το ανακαίνισε και κάνει ένα σημαντικό θεατρικό εγχείρημα, ανεβάζοντας τον «Αμπιγιέρ» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Χρήστο Στέργιογλου.
Κι ενώ φαινόταν ότι όλα κυλούσαν ρολόι στη ζωή του Άλκη και της Χρύσας, ξαφνικά έπεσε η βόμβα στο θεατρικό και τον τηλεοπτικό χώρο. Χώρισαν! Αν και κάποιοι φέρονται επιφυλακτικοί, καθώς θεωρούν ότι ένας τόσο δυνατός έρωτας δεν μπορεί να σβήσει τόσο εύκολα και ελπίζουν σε επανασύνδεση του ζευγαριού. Και οι δύο, πάντως, είναι «σφίγγες» και δεν δίνουν λαβή για οποιοδήποτε σχόλιο. Ευχή όλων είναι να πρόκειται μόνο για γκρίζα σύννεφα που θα περάσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.