Social Icons

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Επιστρέφει ο Λούα Λούα


Ο Λούα Λούα όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος παίκτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σε περίπτωση που κριθεί έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Λούα Λούα βρίσκεται μέσα στην λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου τον ερχόμενο Γενάρη και αποτελεί έναν από τους παίκτες που τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναφέρουν συχνά το όνομα του για επιστροφή στον Πειραιά. Ο Ζίκο γνωρίζει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παίκτη και αυτό που μένει είναι να δει σε τι αγωνιστική και φυσική κατάσταση βρίσκεται. Τα χαρακτηριστικά του Λουά Λούα, η ταχύτητα και η δύναμη του, είναι δύο στοιχεία που ικανοποιούν τον Βραζιλιάνο τεχνικό, ώστε να δώσει το Ο.Κ για την μεταγραφή. Ο 29χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την ομάδα του την Αλ Αράμπι του Κατάρ. Σε περίπτωση που περάσει τις εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια, πιθανότατα, μέχρι το καλοκαίρι. Ο Λούα Λούα είχε αγωνιστεί την σεζόν 2007-08 στον Ολυμπιακό αφήνοντας καλές εντυπώσεις, αλλά λόγω του ιδιότροπου χαρακτήρα του είχε αποχωρήσει μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με θετικά σχόλια για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ και ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει τις τούμπες του στα γκολ και το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στον θεσμό του κυπέλλου την ίδια σεζόν. Η διοίκηση της Αλ Αραμπί συναινεί στην παραχώρηση του παίκτη, καθώς για τον Λούα Λούα η επιλογή του να αγωνιστεί στο Κατάρ ήταν μία ποδοσφαιρική περιπέτεια. Από τον πρώτο καιρό ήθελε να φύγει και ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι λογικά δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο Λούα Λούα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης τόσο όσο ως καθαρός σέντερ φορ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Στα αρνητικά του παίκτη συγκαταλέγονται ο ποδοσφαιρικός του μαρασμός στο Κατάρ, η μη κλήση του στην εθνική Κονγκό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στην πρώτη του θητεία στους "ερυθρόλευκους" είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς στην ωμοπλάτη. O Λούα Λούα με αριθμούς 1998–2000 Κόλτσεστερ Γιουν. 61 (15) 2000–2004 Νιούκαστλ 59 (5) 2004 Πόρτσμουθ (δανεικός) 15 (4) 2004–2007 Πόρτσμουθ 72 (15) 2007–2008 Ολυμπιακός 21 (5) 2008 Αλ Αραμπί 11 (2)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.