Social Icons

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

«Έριξε κανόνι» ταξιδιωτικό γραφείο στο Κιάτο!

Αφορά ταξιδιωτικό γραφείο που λειτουργούσε για πολλά χρόνια στη περιοχή του Κιάτου (ένα ήταν δεν υπάρχει άλλο). Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ταξιδιωτικού πρακτορείου αντιμετώπιζε από ότι τουλάχιστον λέγεται πολλές οικονομικές δυσκολίες εδώ και αρκετούς μήνες με αποτέλεσμα να αποφασίσει και να κλείσει το γραφείο. Τα περίεργα δεν είναι εδώ καθώς υπάρχουν πολλά θύματα τα οποία όπως αναφέρουν εξαπατήθηκαν από αυτή την ιστορία!
Είχαν προπληρώσει τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν κυρίως για κάποιες χώρες του εξωτερικού και τελικά δεν ταξίδεψαν ποτέ καθώς το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο δεν είχε φροντίσει ώστε να πληρώσει τα χρήματα αυτά στις μεταφορικές εταιρείες. Έτσι λοιπόν οι πολίτες που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν με το που πήγαιναν στο αεροδρόμιο μάθαιναν τα δυσάρεστα, ότι τα εισιτήρια που είχαν στα χέρια τους ήταν άκυρα, με αποτέλεσμα να παίρνουν τον …δρόμο της επιστροφής!
Οι καταγγελίες που έχουν γίνει από την αρχή της εβδομάδας μέχρι και σήμερα στην εφημερίδα είναι πάρα πολλές. Περάσαμε από το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο και το μόνο το οποίο αντικρίσαμε είναι αυτό το οποίο μας ανέφεραν τα θύματα! Το γραφείο είναι κλειστό και κάτω από την πόρτα έχουν συγκεντρωθεί ένα σωρό απλήρωτοι λογαριασμοί. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά για να δούμε τι συμβαίνει και μήπως απαντήσει κάποιος αλλά μάταια…

Η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης
Το θέμα έχει φτάσει και στο αστυνομικό τμήμα του Κιάτου ανεπίσημα βέβαια καθώς τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν κατευθείαν το δρόμο της δικαιοσύνης. Τα θύματα ψάχνουν να βρουν τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου ο οποίος έχει εξαφανιστεί! Μόνος ο πατέρας του εμφανίζεται που και που στην πιάτσα! Έχουν ακουστεί και άλλα πράγματα τα οποία είναι ακόμα πιο σοβαρά. Ότι κάποιοι πέρα από τα χρήματα των εισιτηρίων, έχασαν και το εμπόρευμα το οποίο ήθελαν να στείλουν στο εξωτερικό! Ακούστηκε ότι κάποιοι πήγαν να στείλουν λάδι στο εξωτερικό το οποίο έχασαν και αυτό! Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις στην περιοχή που λειτουργούσε το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο! Στα …πηγαδάκια έχει γίνει το θέμα συζήτησης και τα χρέη που υπάρχουν από ότι τουλάχιστον λέγεται είναι πολλά και ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.