Social Icons

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Με το νέο έτος ο Μπούτου

Την πρώτη εβδομάδα του 2010 αναμένεται στην Ελλάδα ο Τρεζόρ Μπούτου προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του Τρεζόρ Μπούτου, που αγωνίζεται στη Μαζέμπε. Ο επιθετικός από το Κονγκό αναμένεται στη χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους (πιθανότατα στις 5 Γενάρη), ώστε να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τρεστ προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Απομένει η ρύθμιση τυπικών λεπτομερειών για την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση των διοικούντων του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Κονγκολέζου, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία και σε κάποια διαδικαστικά θέματα. Πρόκειται για μία μεταγραφική κίνηση χωρίς ρίσκο για τον πρωταθλητή Ελλάδας, καθώς αν ο 24άχρονος διεθνής επιθετικός πείσει για την αξία του, τότε ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι την οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι του ποσού των δύο εκατομμυρίων δολαρίων, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τον Μπούτου (για δύο ή τρία χρόνια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.