Social Icons

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Εμμένει στην πρόταση για εκλογές πριν την προεδρική εκλογή ο ΛΑΟΣ


Στο ζήτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επανήλθε σήμερα ο ΛΑΟΣ με νέα πρόταση του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Κώστα Αϊβαλιώτη...Απαντώντας στον κ. Αϊβαλιώτη ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος ξεκαθάρισε: «η ΝΔ ήταν και είναι κόμμα αρχών και αξιών. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς, όπως με ανεύθυνο τρόπο έκανε το ΠΑΣΟΚ Τέτοια σύνδεση συνιστά παραβίαση του Συντάγματος. Με νωπή μάλιστα την εντολή του λαού θα ήταν ακόμη πιο έντονη μία τέτοια παραβίαση».Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, χαιρέτισε τη διευκρίνιση του κ. Παυλόπουλου, επικρίνοντάς τον, ωστόσο, για την ανευθυνότητα που απέδωσε στο ΠΑΣΟΚ. «Έπρεπε να αλλάξει πολιτική η χώρα κάτι το οποίο αποδείχθηκε και στις εκλογές», ανέφερε.Αιχμηρή ήταν η παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη. «Το ροκ θέλει γρήγορους ρυθμούς. Εσείς φαίνεται ότι επιλέγετε το ταγκό που θέλει δύο. Αν θέλετε να χορέψετε κάντε το με το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω όμως ποιος θα είναι ο παρτενέρ και ποια η παρτενέρ», τόνισε χαρακτηριστικά.
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.