Social Icons

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ζήτησε 4Χ4 ο Ζίκο


Η κατάκτηση της κορυφής ήρθε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο Ζίκο πριν από το σημερινό ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη (19:00 ΝΕΤ) ζήτησε από τους παίκτες μόνο νίκες.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επιθυμεί η ομάδα του να πάει ως τις διακοπές των Χριστουγέννων με το 4 στα 4 προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Superleague. «Θέλουμε να πάμε στη διακοπή μόνο με νίκες. Είναι στο χέρι μας. Τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά ως τώρα και έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα που μας βρήκαν κατά την διάρκεια αυτών των μηνών που βρίσκομαι εγώ στο τιμόνι», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός.«Παίζουμε μονίμως με πέντε, έξι ακόμα και επτά απουσίες ποδοσφαιριστών που αν ήταν υγιείς θα είχαν προβάδισμα για την ενδεκάδα. Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και να εξαρτάται από εμάς η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κρίσιμα όλα τα ματς ως τα Χριστούγεννα όμως είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο», πρόσθεσε ο Ζίκο.Όσο για την αναμέτρηση με την Ξάνθη ο 56χρονος προπονητής κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την τοπική πόλη είπε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Κάθε ματς έχει τη δική του δυσκολία. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό με την Ξάνθη. Είναι μια καλή ομάδα. Στο γήπεδό της είναι ακόμα καλύτερη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.