Social Icons

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ολυμπιακός - Άρης 3-0

Πρωτοχρονιά στην κορυφή για τον Ολυμπιακό, που νίκησε εύκολα τον Άρη με 3-0 σετ, παίρνοντας "ρεβάνς" για την ήττα στον πρώτο γύρο.
Tα σετ: 25-21, 25-23, 25-20. Ο Τζούριτς δεν αγωνίστηκε (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα), ο Φοντέλες παρακολούθησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα και ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 3-0 στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ. Ο νταμπλούχος Ελλάδας έφτασε τις έντεκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 πόντους. H ομάδα του Άντερς Κρίστιανσον ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ, όπου ο Άρης πάλεψε, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε "ρεβάνς" για την ήττα στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο (με 3-2 σετ). Μην ξεχνάμε πως έκτοτε, η πειραϊκή ομάδα μετράει έντεκα σερί επιτυχίες, αν και άρχισε τη σεζόν με δύο συνεχόμενες ήττες στην Α1 (από Ηρακλή και Άρη). Oλυμπιακός (Κρίστιανσον): Κούναρι 8 (7/18 επ., 71% υπ. - 43% άριστες), Τίσερ 5 (2/2 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Καλντέιρα 7 (7/12 επ., 53% υπ. - 47% άριστες), Ανδρεάδης 5 (3/3επ., 2 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 9 (3/8 επ., 5 μπλοκ, 3 άσοι), Μίλκοβιτς 17 (14/28 επ., 1 μπλοκ, 2 άσοι) / Στεφάνου -λ 82% υπ. - 64% άριστες).
Άρης (Οικονομίδης): Κοβάτσεβιτς 11 (10/16 επ., 1 άσο, 61% υπ. - 31% άριστες), Τερζής 3, Πετρέας 9 (6/9 επ., 3 μπλοκ), Κιόσης 7 (7/7 επ.), Μιλιβόγιεβιτς 10 (8/19 επ., 62% υπ. - 46% άριστες), Ρουμελιώτης 11 (10/28 επ., 1 άσο)/ Σάμαρτζιτς-λ 73% υπ. - 36% άριστες, Πιπέργιας, Σαρικεΐσολου, Παπαδημητρίου. Δηλώσεις Άντερς Κρίστιανσον: "Πάντα είμαι καλά μετά από νίκη. Δεν ήταν εύκολο ματς γιατί δεν είχαμε τον Τζούριτς. Όμως, εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες και ο Σουλτανόπουλος πήγε καλά σήμερα. Μπορεί μία να παίζει ο Σουλτανόπουλος και μία ο Ανδρεάδης, αλλά ο Τζούριτς είναι ο βασικός και παίρνει πολλούς πόντους. Είχαν νέο λίμπερο και περιμέναμε να παίξουν καλά, ενώ είναι πολύ επιθετικοί στο σερβίς. Είμαι χαρούμενος που πήραμε ρεβάνς, γιατί είχαμε χάσει στη Θεσσαλονίκη. Την περασμένη εβδομάδα πήραμε ρεβάνς και από τον Ηρακλή και συνεχίζουμε με έντεκα σερί νίκες". Δημήτρης Σουλτανόπουλος: "Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο έναν πολύ επιτυχημένο για τον Ολυμπιακό χρόνο. Θα πάρουμε μερικές ανάσες γιατί ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων. Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι που σήμερα είδαμε αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοί μας για να δουν αν μη τι άλλο όμορφο βόλεϊ. Καλή χρονιά σε όλους". Ανδρέας Ανδρεάδης: "Αυτή τη νίκη τη χαρήκαμε για πολλούς λόγους. Καταρχήν πήραμε μία άτυπη ρεβάνς, μετά τον Ηρακλή και από τον Άρη, συμπληρώνοντας 11 παιχνίδια μόνο με νίκες. Επίσης, καταφέραμε να αναπληρώσουμε την απουσία του Δημήτρη Τζούριτς που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να πω ότι ο Άρης με την προσθήκη του νέου λίμπερο είναι ακόμη καλύτερος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και πιστεύω ότι τους ανταμείψαμε. Ο κόσμος αποτελεί τον έβδομο παίκτη μας, τη δύναμη όλων των ομάδων του Ολυμπιακού και επιθυμία μας είναι να δούμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Ιδιαίτερα τώρα που θα μπούμε σε μία περίοδο με κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ". Λεονάρντο Καλντέιρα: "Για μία ακόμη φορά εκτελέσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις. Η νίκη μας διατηρεί στην κορυφή αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Τον επόμενο μήνα θα κριθούν πολλά για την πορεία μας στην Ευρώπη και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στους φιλάθλους μας, να είναι πάντα δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω και το 2010 να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.